logo
Main Page Sitemap

Smokin mænd chat værelser

Gult forumbælte (300 indlæg) osu til Leooo mange tak for dit svar, kan godt se din pointe.
Sort forumbælte (5000 indlæg) Nu ved jeg godt, at tråden ikke handler om MMA, men ville alligevel lige kommentere på den her, og så skal jeg nok stoppe igen Ikken skrev:.prøv engang at kigge på mma udefra.Sort forumbælte (5000 indlæg) Blev lige en kort overgang bange for at det smittede bare ved at træne på trægulv!Indtil videre har jeg primært set den være defineret af påklædning, hvilket miljø man færdes i og hvilke træningsmetoder man vælger.Du skuffer mig sgu aldrig Fedt at vide at fordi jeg er kvinde i dette forum, må ethvert indlæg fra min side betragtes som dating-relateret.Gråt forumbælte (100 indlæg) Kanku skrev: I er jo en samling aber heler bundet er der faldet ned fra træet og leder efter bananer som er søde nok til jeres barnagtige tand!Lilla forumbælte (1500 indlæg) OSU!Men alligevel skal der være gradstegn så man kan kende forskel på Generaler, Kaptajner, Sergenter og menige.Det jeg siger er det du høre mig sige.Her er der noget "rædi" budo!
17/5-2009, 19:57 Per Uchida Antal indlæg: 2147 Online 22d 6t 59m Lilla forumbælte (1500 indlæg) Old karate ka: Yeps - men det er for seeeent - Det jeg siger - er ikke det jeg siger.
Her tænker jeg at et lige stød er også et lige stød i en anden stil, men der er meget stor forskel på stillinger, afsæt, hofte og taljebevægelse, kropsholdning, åndedræt, albuens rotation, håndens rotation osv.
Forældrene er konditionerede til at tænke: "Ok så sender jeg mine børn til karate så de ikke får bank i skolen." Virker det ikke som en fornufting antagelse?Blåt forumbælte (500 indlæg) Nick Helt forskellige er vi dog ikke.16/5-2009, 1:54 Steffen Ravn.Jeg kender jo kun min egen baghave, men tager jeg udgangspunkt i dén, er den grundlæggende og meget forskellig fra de 'klassiske' stilarter (som jeg tror de er!Jeg kan forstå at FreeDB også kan levere varen?Og alligevel vælger du at tage hans ord i din mund?15/5-2009, 11:27 Steffen Antal indlæg: 244 Online 1d 9t 4m Kbh.Tværtimod, så tror jeg faktisk dit mål har været det modsatte, at prøve at skabe så meget ballade og modsætningsforhold som muligt, og da det så mislykkedes (husk lige at du er afsløret for meget længe siden som troll) så stiller du dig op som.Bare fisse slikning ansigt cam man kender til alternativet.

Enhver er lukket for anden fornuft end den vedkommende selv producerer 16/5-2009, 21:49 NK Antal indlæg: 1170 Online 4d 18t 39m Blåt forumbælte (500 indlæg) Karate - the art of stealth - Nogen gange tænker jeg, at folk der altid ser vold som løsningen.
Intet individ var hævet.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap