logo
Main Page Sitemap

Se sex liv af kartoffel mænd

Det kom alligevel ikke hende ved, hvem der ringede til hendes lokale gratis chat-rummet mor, med mindre det var fordi hun havde gjort noget forkert, og skulle have skældud.
Dernæst hjalp hun Connie i den posede gummibuks, den store skjorte, et par sokker, og sågar en kyse til at binde under hagen.
Så masserede hun bleen udenpå, og fordelte derved dens indhold grundigt i sit barnebarns fjæs.
»Nåh, hvordan går det skat?Hun kunne ikke forklare hvorfor det tændte hende så meget, og bestemt heller ikke hvorfor hun ikke havde det fjerneste imod at det var morfars pik.Lessing, nyder stor glæde og fornøjelse af min unge og uerfarende virilitet (4.47) 107 - Med svigermor.S.A.»Ja.?«svarede hun med en stemme der var fremmet for hende selv.»Jeg beklager at jeg ikke har kontaktet dig før, men det drejer sig om Connie.?«Hun følte pulsen slå kraftigere end sædvanlig, og da det gik op for hende, at hun havde grebet tekruset med.Ingen havde skidt i hendes mad-skål, og havregrynene smagte herligere end de havde gjort længe, men det var selvfølgelig for godt til at være sandt, for da hun var halvt færdig, stillede morfar sig ved bordet, og tissede ned i resten.Hun lagde sig nøgen på sin seng med pikken i hånden, og masserede den langsomt og behersket, mens hun tænkte på sin mormors blide hånd.»Slik mit røvhul, tøs« Connie adlød prompte, og lod tungen arbejde mellen de blottede balder.
»Camilla er både til gummi og lak, men går mest i laktøj Hun har en mega skøn pik, siger jeg bare« Annika viste en længde med hænderne, mens hun sukkede tøset med himmelvendte øjne.
(4.3) 160 - Min nye luder Del Skrevet af Juulemanden 00:01:18 (Aldersforskel) En sand historie om rollespil og saftig sex med en ældre, uerfaren kvinde.
Connie og Annika skulle sidde over for hinanden ved et skrivebord og lave lektier, men endte op med at kysse og kæle for hinanden.(4.5) 93 - Taget af en rigtig mand!Han gav sig straks til at ringe rundt, og med en smugle planlægning, fik han brikkerne til at falde på plads.Hans første møde er med den meget store Bente, hvis fyldige krop indbyder til dejlig sex.»Øh Jo Det, øh, det skrider fremad Øh«Morfar.»Nåh, men det er jo ikke dit byggeri, som du er kommet for at tale om Hun hedder Connie Er hun ikke dejlig fræk?Nja Også hendes kæreste Hendes kæreste?
Sorteret efter historiens gennemsnit og antal stemmer I kategorien: Aldersforskel 1 - Ea gjorde mig til en mand igen.
Han måtte alliere sig med Elisabet, der garanteret kunne skrue en god historie sammen, for nok satte han pris på gode historier, men selv at skabe dem, var ikke hans stærkeste side.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap