logo
Main Page Sitemap

Rigtig mor har sex

Dejligt vejr, sagde jeg, og Anne svarede: ih ja, hvad går du og får tiden til at gå med.
Men jeg vågnede ved at mor stod ved siden blanc, noir cam pige af den, bøjede sig og kyssede mig på panden og sagde: Axel, kommer du med mor ind i seng!Far ville på restaurant hver frokost og hver aften.Alt dette véd jeg i dag.Vi havde vel ligget et kvarter, da vi hørte fars bil.Dels ville de nok ikke have kunnet lade være med at grine.Jeg hørte ikke mere.Man må selv tage skade for hjemgæld, kom det fra Marie.Jeg husker, jeg tænkte på, at det var synd for hende, for det var da helt klart, at mine små fingre havde fyldt meget mere derinde lige før end min meget lille tissemand men måske, tænkte jeg, havde det været for meget.Det, at jeg havde sammenkoblet inde i mit hovede samlejerne med mor og min onanering gjorde, at jeg også ville komme.Når seksualiteten driller hvad nu, hvis jeg er bange for, at jeg ikke kan motivere mig selv til at gennemgå hele workshoppen?Stadig nynnende, stadig svajende, stadig med et saligt eller skal vi kalde det henført udtryk i øjnene kastede Gerda sig ned på knæ på gulvet og tog med sine hænder i bukseelastikken.
Jeg hørte slet ikke efter til sidst, for nu havde jeg fået øje på Gerdas store, faste, runde flotte bryster i den forårskåde satinbluse.
Jeg rakte min mund opad og sagde Kys mig, Gerda!Huske, at han kom hjem fra Berlin og fra sit hotelvindue havde set Rigsdagsbranden det var vist 1933.Men det udsatte tror jeg det store, hellige sekund, orgasmen, udløsningen.Jeg vidste heller ikke præcis, hvad hun mente, men fornemmede det nok.Siger du det helt alvorligt Anne?

Var det kun her?

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap