logo
Main Page Sitemap

Instant besked chat værelser


Altså have et barn mere med ud end hjem og for vores vedkommende have et barn mere med hjem end ud!) ikke være problemfrit.
Så blev vi gudhjælpemig sendt fra 9th st til 14th st og Julie begyndte at snakke om at det måske var hurtigere bare at gå hjem og se det på fjernsynet som flere andre havde besluttet sig for i mængden omkring.
Bæssemor med smæk i, da hun for en kort stund havde dækket sig til i en Zorro kappe med ærmer.
Vi havde lejet det der minder om en skotøjsæske af Bruce, en skide skør canadier der vågnede en morgen og tænkte jeg køber nogle skotøjsæsker i Tokyo og lejer dem gratis gay chat ingen tilmelding ud til turister!Jeg var ved at miste modet tilsidst og vendte snuden hjemad, HOV der var en maler ved at male noget der kunne ligne et lager med tøj.Molly kommer ned og skriver når hun kan.Det er da blæret, når man ser omgivelserne tror man ikke det er muligt.Jeg har aldrig i mit liv set så mange mennesker (og toiletter!Eller hva med dengang jeg havde været til fest hos min veninde iført kæmpe stort sort fastlimet skipper skæg og i min iver ikke havde set at limen kun kunne tages af med noget specielt opløsningsmiddel, som jeg selvfølgelig ikke havde.
Når jeg tager til Hovedstaden betyder det at én af mine kolleger skal afbryde sin ferie for at være stand by mens jeg er væk, så det skal død og pine være nødvendigt, ellers må en anden tage med!
Det skulle ha heddet Fuerte Venture (udover Flemming og Lene, ved kloge Bim sikkert også at dette betyder STÆRK vind, eller rettere orkan hver aften) Cirekline vil sikkert huske stedet for at hun der lavede en Alexander, der kostede hendes forældre en ghetto blaster.
Der var altså bedrageri i at købe en returbillet til én der ikke skal med ud, men kun hjem.Så stod jeg dér og skulle tisse nok til at jeg måtte stå med krydsede ben mens en lille moden leopardklædt sangerinde på syle-stiletter sang med samme indlevelse som når man ser nogen synge Amazing grace på en kirkegård Haaaaaappiiiiiiieee Børrrrthdaiiiaiaiiii toou-u-u juuuuuuuu hun stak.Og da det jo udløste, at vi stort set allesammen straks gik over til kommandokontoret og spurgte om post, blev det indskærpet at vi altså mistede retten til at få post hvis vi spurgte (Ja, man fatter jo ikke at de ikke bare satte.De første gange tænker man Gud nej, så har jeg ingen respirator efter.Der er ganske mange Islamere og derfor har de også en dame og en herre security i lufthavnen, sådan at mændene ikke visitere damerne og omvendt.Det er muligt at jeg har købt 10 gange for 10, men tror bestemt ikke jeg skrev under på at jeg ville komme alle gangene.Katlingen overlevede at blive sluppet fri og kommer nu og hvæser af os hver aften.Vi tog så til Lopez Island hvor mine indiske venner ufortrødent prøvede at lære Ælle lidt om indisk mandighed, her lidt indisk dans ;o) Se det ske HER Der vil selvfølgelig altid være emner i et ægteskab der er eksplosive.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap